Hai să ne cunoaștem!

Posturi disponibile

Ce avem toți în comun?

SVG

Spiritul de echipă

Știm că pentru a crea produse de succes este necesar să funcționăm ca o singură echipă și să luăm decizii ce servesc un țel comun.

SVG

Dorința de a excela

Aspirăm întotdeauna la a fi cei mai buni, alegând mereu calitatea în schimbul cantității cât și remedierea cauzelor, nu a simptomelor.

SVG

Creativitate

Credem că prin curiozitate, dorința de a ne îmbunătăți si de a învăța lucruri noi, nu doar că devenim mai creativi, dar și reușim să ne ridicăm produsele la un nivel înalt.

SVG

Inovația

Testăm mereu soluții noi, revoluționare, care să aducă un plus de valoare muncii noastre. Inovația și deciziile ambițioase sunt încurajate, fiind surse valoroase de experiență, indiferent de rezultatul obținut.

Ce am câștigat prin cultura noastră?

O echipă excepțională, produse de vârf pe piața lor și, implicit, o companie înfloritoare. Toate acestea ne-au permis să oferim și un pachet de beneficii extraordinare.

 • Dezvoltare profesională – cărți decontate 100%, abonamente la servicii precum Bookster, Pluralsight dar și conferințe de profil din toată lumea

 • Pachet de fructe diversificate, condimente (mmm…Sriracha!) și prânz de la Epoca și MRC House

 • Ceai, lapte și cafea—gourmet proaspăt măcinată, capsule Dolce Gusto și Nespresso (duh!)

 • Sediu ultracentral AAA dotat cu birouri și scaune ergonomice (Herman Miller, ErgoHuman)… cât și PS4 cu videoproiector pentru o relaxare totală

Image
 • Program flexibil, concediu când vrei tu, fără lucru peste program și o zi de concediu în plus pentru fiecare an la Caphyon

 • Asigurare medicală privată Signal Iduna Enterprise (include și indemnizație dispozitiv de vedere)

 • Împreună pentru sănătate – indemnizație pentru abonamente tip sală de fitness, piscină, dar și recuperare medicală

 • Petrecerile companiei, ieșiri cu colegii, jocuri (Escape Room, Laser Tag etc), Team-buildings.

Image

Posturi deschise

  Image Description

  Ești student?

  Alături de noi, nu doar că ai ocazia să “furi arta meșteșugului” de la colegi cu experiență în industrie, dar ai și șansa să îți lași amprenta pe produse ce ajung la mii de clienți.

  Vezi viața la Caphyon