Impact Local

Laborator S2 A.C.E.

Împreună cu Universitatea din Craiova și NetRom Software am inaugurat un nou Laborator de Proiectarea Algoritmilor și Limbaje de Programare, la Facultatea de Automatică, Calculatoare și Electronică Craiova.
Acesta a fost dotat cu tehnologie de ultimă generație pentru a ajuta cadrele didactice să încurajeze studenții să exploreze tehnologii software noi, pe lângă disciplinele fundamentale din planul de învățământ.

Image

Burse Private

Prin programul de Burse Private, inițiat în 2016, susținem studenții de excepție ai Universității din Craiova care aleg să se concentreze asupra performanței academice, pentru a deveni programatorii pricepuți de care industria IT are nevoie.

Image

Ziua porților deschise

Periodic ne bucurăm să primim în vizită elevi și studenți pentru a ne cunoaște, pentru a le prezenta unde lucrăm și ce e și mai important, pentru a le vorbi despre ceea ce facem noi.

Image

Nasa SpaceApps Challenge

În anul 2018, împreună cu Alin Mechenici, organizatorul Space Apps Challenge Suedia, am adus evenimentul pentru prima dată în Craiova. Space Apps Challenge este un program de incubare de idei și soluții dezvoltat de NASA și are loc anual în toată lumea.

Image

Advent of Code

În fiecare an încurajăm programatorii Craioveni să participe la Advent of Code. Un set de fun programming puzzles, cu tematică de Crăciun lansat unul pe zi, timp de 25 de zile, incepand cu 1 Decembrie, iar la final ne întâlnim cu toți participanții pentru a discuta despre soluțiile găsite.

Image

Ești student?

Alături de noi, nu doar că ai ocazia să “furi arta meșteșugului” de la colegi cu experiență în industrie, dar ai și șansa să îți lași amprenta pe produse ce ajung la mii de clienți.

Vezi viața la Caphyon