Ce a învățat Ionuț din internship

Ce te-a făcut să alegi internship-ul la Caphyon?

Aplicasem pentru o bursă Caphyon și mi-au plăcut foarte mult oamenii cu care am interacționat. Apoi când a venit timpul să îmi fac practica de vară, am ales fără ezitare să o fac tot la Caphyon.

Cum ai impactat produsele la care ai lucrat?

Înainte de a începe să lucrez, nu aveam nicio idee despre cum se realizează o extensie pentru Visual Studio. Acum sunt lead developer la una: Clang Power Tools.

Internship Ionut
Ionuț este acum parte din echipa de Software Development, unde își lasă amprenta pe serviciile și produsele noastre.

De ce Caphyon?

Suntem de părere că internshipul este o experiență esențială pentru fiecare student. De aceea ne dorim să te însoțim în această aventură și să împărtășim cu tine, toată experiența noastră și pasiunea pentru tehnologie.

Interns

“Nu îmi imaginasem că poate exista o atmosferă atât de plăcută la serviciu.”
—Patrick, intern Caphyon

Detaliile ultimului program de Internship le găsești aici.

Iar dacă vrei să vezi cum a fost programul de anul trecut, cât și impresiile studenților care au fost la Caphyon, citește acest articol.

Oportunități pentru studenți

Summer School – Open4Tech

An de an, ne găsești la Open4Tech Summer School, cu workshop-uri pregătite pe teme variate și cu diferite grade de dificultate. Cursurile școlii de vară sunt accesibile oricărui elev sau student, și sunt o ocazie grozavă să înveți despre practicile curente în programare chiar de la profesioniști experimentați.
Urmărește-ne pe Facebook ca să nu ratezi noua ediție a școlii de vară.

Burse Private

Încă de la inițierea proiectului de Burse Private Caphyon, în 2016, sprijinim studenții de excepție care aleg să se concentreze asupra studiilor și performanței lor academice.
Ne mândrim cu bursierii noștri talentați și tare muncitori, care au devenit programatori pricepuți.
Lasă-te inspirat și fă și tu parte dintre ei!