Centru de Recreere

“We work hard, we play hard” – cum spune cliseul. Adevarul este ca muncim din greu, intr-un domeniu extrem de abstract si intelectual. Implicit simtim nevoia de destindere, de relaxare si de reincarcare a bateriilor.

Sigur, toti ne odihnim acasa sau in concediu, dar uneori simti nevoia sa te deconectezi un pic si sa schimbi ritmul si intre doua sesiuni de coding. Si apoi, cine are acasa scaun de masaj, masa de ping-pong, de foosball plus o tona de coechipieri la dispozitie?!

O data ce am luat decizia sa ne mutam intr-un sediu nou si modern, s-a pus si problema unui centru de recreere on-site pe masura. S-a alocat un nivel intreg al cladirii (subsolul) si s-au prevazut doua vestiare complete cu dusuri si toalete. Desigur, toti angajatii nostri au acces nelimitat la facilitati.

Masa de Ping-Pong

De departe cea mai populara si singura unde trebuie sa-ti faci rezervare sau sa stai la coada, genereaza meciuri incinse si rivalitati aprinse.

Masa de Foosball

Mult mai relaxanta, dar cel putin la fel de fun.

Sala de exercitiu

Cum munca noastra este strict intelectuala, am incercat sa compensam un pic aici si pe partea fizica, pe sport. Pe de o parte avem echipament de forta:

  • 2 aparate multifunctionale cu cate 4 posturi acoperind toate grupele majore de muschi
  • bancuta
  • suport in plan inclinat
  • gantere, greutati

Iar pe de alta parte facilitati pentru exercitiu aerobic:

  • 2 biciclete stationare
  • elliptical cross-trainer
  • stability balls, izoprene

Scaun de masaj

Dupa atata munca grea ce e mai relaxant decat un masaj bun?

HDTV, boxe

Televizorul HD, o plasma Panasonic de 42″ de ultima generatie este pozitionata strategic in fata bicicletelor si a scaunului, ca nu cumva sa ne plictisim. Niste boxe sanatoase si un MP3 player asigura ritmul.

Cam atat deocamdata. Sunt multe planuri de viitor, dar probabil ca o sa mai extindem in functie de ce e popular si ce se cauta. De exemplu o consola Wii si/sau Playstation 3 atasata plasmei ar cam merge…