Advanced Installer 6.8

Azi avem bucuria de a anunta o noua versiune a produsului nostru, Advanced Installer 6.8, nume de cod “Santa Bot”. Este prima noastra lansare pe 2009 si este un eveniment dublu: nou produs si nou website.

Una din adaugirile cele mai importante ale acestei versiuni este importul de proiecte Inno Setup in Advanced Installer. In acest fel oferim celor ce doresc sa treaca la instalere MSI Windows Installer o modalitatea simpla si rapida.

Multi clienti ai nostri incep initial prin a crea instalere pentru produsele lor folosing unul din programele populare Open Source: NSIS sau Inno Setup. In timp, o data cu succesul apare si nevoia unei solutii mai profesionale care sa acopere cerintele crescute ale produsului lor si sa se incadreze mai bine in standardele si specificatiile platformei.

Odata ce au descoperit Advanced Installer, dificultatea inceputului de la zero intr-o noua tehnologie este singurul lucru care-i tine in loc. Si aici intervine suportul nostru de import ce le permite sa reutilizeze timpul deja investit in dezvoltarea installerelor existente.

Cum spuneam, noua versiune a fost lansata simultan cu noul design al situl AI.com.

Felicitari echipei!