Advent of Code 2018

Vreti sa intrati in atmosfera Craciunului imbunatatindu-va competentele de programator si castigand in acelasi timp premii cool?

Participati la concursul Advent of Code inscriindu-va in leaderboard-ul Caphyon!

Ce este Advent of Code?

Advent of Code este un set de fun programming puzzles, cu tematica de Craciun, lansat cate unul pe zi, timp de 25 de zile, incepand pe 1 Decembrie. Fiecare puzzle este mic, facut sa nu ia mai mult de 1-2 ore pentru a-l rezolva. Le poti face pentru distractie, pentru a castiga (exista punctaj si clasament) sau pentru a invata ceva nou.

Citeste mai multe despre concurs si uita-te peste problemele anilor trecuti.

Ce legatura are Caphyon?

Pur si simplu ca fani ai acestui concurs din anii precedenti, am decis sa il promovam si sa incurajam participarea programatorilor Craioveni; anul acesta oferind si niste premii substantiale.

Am creat un leaderboard privat Caphyon unde va invitam sa concurati. Ne puteti intalni acolo – dupa cum spuneam si noi suntem incantati de acest concurs 🙂

Cum participi?

  1. Creezi un public repository pentru solutii pe GitHub
  2. Log-in pe situl Advent of Code (poti folosi contul GitHub sau Google)
  3. Join Leaderboard-ul Caphyon folosind codul: 369748-0d247fd4

Puteti oricand sa accesati clasamentul aici.

Premiile se vor acorda dupa terminarea concursului (Ianuarie 2019), in functie de clasamentul de pe leaderboard-ul Caphyon, luand in consideratie verificarea autenticitatii si originalitatii solutiilor de pe repo-ul GitHub public.

Mult success!

Advent of Code 2018 Meetup

Afla mai multe despre experienta AoC din acest an, in urmatorul blog post.