Amazon la Craiova

Nu, Amazon nu vine in Craiova. ???? Recent am primit vizita partenerilor noștri de la Amazon AWS. La Caphyon, avem produse ce ne pozitioneaza printre cei mai mari utilizatori de cloud din România. Am ales serverele Amazon AWS pentru a rula toate aplicațiile web din portofoliul nostru:

Echipa Advanced Web Ranking si

Echipa Caphyon a avut șansa să descopere de la specialiștii Amazon detalii despre cele mai avansate tehnologii cloud (AWS Lambda, AWS ECS, AWS EKS si AWS Fargate) ce ne vor ajuta sa construim viitoarele versiuni ale acestor aplicații. A fost o saptamana intensă in care colegii de la Advanced Web Ranking au adus in discutie o multitudine de subiecte.

Acum peste 20 de ani am început cu doar doua soluții desktop. Intre timp piata a evoluat si a devenit tot mai dinamica. Clienții nostrii și cerințe lor de asemenea. În ultimul deceniu ne-am ocupat de migrarea catre cloud, am dezvoltat multiple produse software iar echipa noastra a crescut la peste 100 de oameni.  

La Caphyon, folosim Amazon AWS de aproximativ 10 ani. Primul produs migrat complet in cloud a fost Advanced Web Ranking. In timp, si alți colegi s-au familiarizat cu tehnologiile AWS și am putut lansa noi produse pentru diferite industrii.

Daca ar fi sa luam in considerare doar Advanced Web Ranking, de-a lungul anilor pentru acest produs s-au folosit diverse servicii oferite de AWS (EC2 – pentru putere de procesare, S3 – pentru storage, RDS – pentru baze de date) care au ajutat utilizatorii să analizeze performanța SEO pentru peste un sfert de milion de pagini web si peste 40 de milioane de cuvinte cheie.

Advanced Web Ranking numbers
Cateva numere despre Advanced Web Ranking in 2021

Astazi suntem parteneri oficiali Amazon și Microsoft, iar soluțiile software construite de colegii noștri ajuta clienți de pe întreg globul. Viitorul arată bine!

AWS program overview