Practical UI – UI/UX Design Tips and Tricks

Salut, eu sunt Bogdan, “the guy behind the pixels” al produsului Advanced Web Ranking.

Astazi as vrea sa va prezint un proiect la care am inceput sa lucrez in timpul liber de cateva luni. Imi place sa il descriu ca si o mica librarie de sfaturi personale din domeniul design-ului.

So, let’s get started!

Practical UI – o pagina de Instagram unde eu postez tips&tricks, tutoriale si best practices despre User Interface si User Experience design.

Cum a inceput?

Sunt de parere ca sharing is caring, si ca atare m-am gandit sa impartasesc sfaturi din propria mea experienta, acumulate de-a lungul timpului lucrand la diferite proiecte alaturi de colegii mei de la Caphyon, precum Advanced Web Ranking si Wattspeed.

Un alt motiv care m-a impulsionat sa incep acest proiect este si faptul ca mi-ar placea sa impartasesc idei similare cu comunitatea de design din orasul Craiova, tinand cont ca nu sunt prea multe companii in orasul nostru care sa vorbeasca despre design intr-o companie software.

Pe aceasta pagina o sa gasiti opinia mea asupra diferitor topic-uri despre UI/UX design, unde raspund la intrebari precum “How to develop an eye for good design” sau “How to design an icon set“, explicate intr-o maniera simplista.

De ce pe Instagram?

Pentru ca Instagram este platforma unde se poate digera foarte rapid continut foto si, obviously, it’s for the cool kids.

Enough said, let’s connect!

Daca ti s-a parut interesant, da-mi un Follow pentru a afla cat mai multe despre ce postez si hai sa faci parte din comunitate!