Produsele Caphyon

Principiile de dezvoltare ale software-ului pe care il creem sunt utilitatea si usurinta in utilizare. Vrem sa aducem pe piata produse care sa ajute utilizatorii sa-si atinga obiectivele mai rapid, mai usor si mai placut. Vrem sa creem software inteligent care pune calculatorul la munca pentru taskurile repetitive, mecanice permitand oamenilor sa gandeasca. Softuri atat de usor de folosit incat utilizatorii sa nici nu le mai observe prezenta, decat sa le simta absenta.

Produsele noastre se impart in doua categorii majore, in functie de piata careia se adreseaza, platforma si tehnologiile folosite:

  • Produse Sistem Windows
  • Produse Web

Advanced Installer

Advanced Installer este o unealta de dezvoltare pachete Windows Installer. Are capacitatea de a crea (sau converti) instalere, patchuri, si alte tipuri de module Windows Installer pentru livrare pe discuri fizice (CD, DVD) sau download online.

Construit integral pe tehnologii Windows, Advanced Installer este scris in C++ modern, folosind cele mai noi librarii si facilitati ale limbajului. Utilizam WTL pentru GUI, lucram direct cu Win32 API si salvam proiectele si datele in format XML.

Advanced Web Ranking

Advanced Web Ranking ofera persoanelor si companiilor cu situri de web posibilitatea de a descoperi si monitoriza pozitionarea acestora in motoare de cautare pe diverse cuvinte cheie.

Ruland pe platforme multiple, de la Windows la Linux si Mac OS X, Advanced Web Ranking este scris in Java. Desi conceput ca aplicatie ce ruleaza pe desktop, Advanced Web Ranking foloseste si lucreaza strans cu Internetul, motoare de cautare si situri de web.