Advent of Code 2019

Vreti sa intrati in atmosfera Craciunului rezolvand puzzle-uri interesante, imbunatatindu-va competentele de programator ?

Participati la concursul Advent of Code inscriindu-va in leaderboard-ul Caphyon!

Ce este Advent of Code?

Advent of Code este un set de fun programming puzzles, cu tematica de Craciun, lansat cate unul pe zi, timp de 25 de zile, incepand pe 1 Decembrie.

Unele puzzle-uri sunt mici, facute sa nu ia mai mult de o ora pentru a le rezolva, altele sunt mai dificile, necesitand cateva ore de analiza si coding. Le poti face pentru distractie, pentru a castiga (exista punctaj si clasament) sau pentru a invata ceva nou.

Citeste mai multe despre concurs si uita-te peste problemele anilor trecuti.

Behind the Scenes

Daca doriti sa aflati cum este pregatit acest concurs anual, urmariti acest video in care Eric Wastl, creatorul AoC ne povesteste.

Ce legatura are Caphyon?

Pur si simplu ca fani ai acestui concurs din anii precedenti, am decis sa il promovam si sa incurajam participarea programatorilor Craioveni.

Am creat un leaderboard privat Caphyon unde va invitam sa concurati. Ne puteti intalni acolo – dupa cum spuneam si noi suntem incantati de acest concurs ­čÖé

Cum participi?

  1. Creezi un public repository pentru solutii pe GitHub
  2. Log-in pe situl Advent of Code (poti folosi contul GitHub sau Google)
  3. Join Leaderboard-ul Caphyon folosind codul: 369748-0e18527a

Puteti oricand sa accesati clasamentul live aici.

Advent of Code Meetup

Dupa terminarea concursului, in Ianuarie 2020, vom invita la sediul nostru finalistii conform clasamentul din leaderboard-ul Caphyon, luand in consideratie verificarea autenticitatii si originalitatii solutiilor de pe repo-ul GitHub public furnizat de participanti.

Afla mai multe despre experienta AoC din 2019, in urmatorul blog post.

Mult success!