Advanced Installer 7.0

Advanced Installer schimba prefixul. Seria 7 incepe cu lansarea versiunii 7.0, nume de cod “The One”. Avem nenumarate planuri foarte ambitioase pentru aceasta serie, sper doar sa avem si timpul necesar implementarii lor. Pregatim si functionalitate noua dar si imbunatatiri majore ale facilitatilor deja existente.

Faptul ca Advanced Installer 7 apare in anul lansarii Microsoft Windows 7 si al procesoarelor Intel i7 pe desktop este doar o coincidenta… desigur.

Prima aditie majora adusa de Advanced Installer 7.0 este mult-asteptatul suport complet al creatiei de instalere Windows Mobile. Una din platformele majore mobile, permite companiilor sa-si ofere serviciile si aplicatiile indiferent unde se afla clientul: acasa, pe drum sau la birou.

O a doua functionalitata majora adusa in acest release este suportul de import de proiecte NSIS. Acesta vine sa completeze suportul de import de projecte Inno Setup din Advanced Installer 6.8 si ofera clientilor nostri inca o metoda usoara de a trece la produsul nostru.

Felicitari echipei!